Mer bilder från Brage-Hammarby:

  2012-04-30 / 10:37:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Bilderna är ifrån Hammarbyfoto @ Facebook. 
& tack ännu än gång för en underbar borta match bröder och systrar!

Bilder från min vecka/helg:

  2012-04-29 / 23:05:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

 


VECKA 17 .

  2012-04-29 / 12:03:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Eftersom jag har varit så dålig på att uppdatera så berättar jag nu om min vecka!
Och de ska bli förändring på de dåliga, men har varit fullt upp hela veckan typ och har verkligen inte haft någon ork alls.. Men som sagt det ska bli förändring!

Onsdag: I onsdags va jag i skolan och på eftermiddagen så skulle vi till ÅVC, någon återvinnings central typ två timmar/ tre timmar från mig. Jag och Elisabeth åkte med dit men vände tillbaka lika snabbt. Vi hade inte tid med de där, jag hade saker och fixa och även hon. vi skulle inte vara hemma förs typ 6/halv 7? så vi passade hårt på det!
Sen senare möter jag upp Grabbzen och Emma och vi typ åker runt hela stan och tillslut hamna vi i alby där vi väntade typ minst en timme på vår dricka.
torsdag: vaknade jag upp typ AS SJUK men gick till skolan ändå eftersom vi hade nationella som ändå gick rätt okej tycker jag själv, sen på eftermiddagen skulle vi på studiebesök med klassen någonstans i gamla stan, ingen aning om vad eller nått.. eftersom jag gick hem efter lunchen för att jag inte mådde så bra. 

Fredag: Åker till skolan och är där till halv tolv någongång, sen drog jag hemåt och fixa det jag skulle ha med mig och så, sen kommer grabbzen till mig och vi drar til gullmars där vi hoppa på bussen till borlänge. Vi vann fjärde raka! så jävla underbart! sen vart de lite kaos, MEN det man inte kommer ihåg har aldrig hänt grabbar och tjejjer!

Lördag: Vaknar upp hemma hos Viktor och har bara sovit några timmar och är helt döda, men vi chillar ett bra tag och fixade hemma hos han och så innan vi promenerade till globen där vi tog tuben hem till mig. Sen mot kvällen drar jag till pappa, va ett tag sen jag va här så drog hit dårå. Sen drog jag ut vid 10/11? till söder där jag träffa grabbzen och bara tog de lugnt och promenerade runt ett tag innan alla drog hemåt. 

Idag: Har dagen startat bra, men är rätt så förkyld så vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Men sitter typ och ''knarkar'' strepsils för att bli bra så jag kan göra de jag ska idag. Och vad ska jag göra idag? haha jadu!.. absolut ingen aning än, men drar kanske in till söder senare om jag inte umgås med någon från Råggan eller la famila. 

I morgon: är de valborg? eller? aa tror de iallafall haha. då tillbringar jag min dag med min Bästis! ♥
Mer om i morgon får ni veta i morgon! 

Vill även tacka mina fina vänner för en underbar helg, haha mycket kaos men lätt värt det! kärlek ♥
Bilder kommer även! fast senare, orkar inte föra över alla till datorn så gör mobil blogginlägg senare!



Bra start på dagen..

  2012-04-24 / 08:03:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vaknar upp och tar de lugnt och helt plötsligt är det en halvtimme innan min buss kommer och precis när jag ska gå så kommer jag på att jag måste ha mitt bajenfans medlemskort med mig.. Slutar i panik, så jag sket i bussen och letade sönder och vände upp och ner på hela rummet. När jag väl hittar det så missar jag min andra buss precis. Men jag gick iallafall och vänta på nästa medans jag går typ 100 meter innan busshållsplatsen så kommer bussen som var försenad tydligen, men jag tänkte nästa kommer ändå om 7 min så jag hinner röka om jag tar den. Men eftersom vi har nationella får vi endast komma en halvtimme försent annars får vi inte skriva provet så jag tog tuben och måste typ springa till skolan för att hinna. MEN vad gör man inte för Hammarby? P.s alla HATARE där ute, vi vann tredje raka matchen, och igår vann vi med 3-1.. Så IN YOUR FACE.
Igår var stämningen as bra och jag hade as kul! Nu är det borta match på fredag i Borlänge att se fram emot!
Ha en bra dag, de ska jag försöka ha iallafall! Pussisar


Min helg har varit rätt okej, men nu är efterlängtade måndagen här. TAGGA TILL!!

  2012-04-23 / 15:35:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hammarby - BP 19:20. Är oroligt fucking amazing taggad!!! Har väntat på denna dag i en vecka nu, om inte mer. Iallafall, skoldagen har varit mer än bra, den har varit grym. Inte för att något speciellt har hänt förutom att vi sluta tjugo över ett. Haha lycklig tjej! Nu ska jag bara möta mamma med sl kort och så sen ska jag fixa mig och tagga till tusen, till Max. Sen möta Sandra för att åka tillsammans och sen äta :)
Tack för mig så länge, kisses bitches


God morgon,♥

  2012-04-21 / 15:02:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mina vänner!
Igår va jag hemma vid typ tjugo över ett kanske? men somnade inte förs typ kvart i två/två..
Sovit till och från hela dagen till typ nu, ska börja plugga snart men vill vänta tills mamma kommer hem så jag kan få hjälp hehe.. Ikväll blir det nog en hemma kväll.
Aja har inte så mycket & prata om just nu.
ha en riktigt bra lördag!
ciao.

Hos gangster Viktor

  2012-04-20 / 23:13:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Med Viktor, Joel och Jack. Korv kalas!!!!!
haha neeeeee men drog till söder och mötte viktor och någon as gullig tjej innan vi drog hem till Jack och kollade film och filmklipp och sedan drog vi hit, no lifer... aja. ha en awesome fredag!
heidoooo
/ Jennifeeeeer
image description

är det bara jag?..

  2012-04-20 / 12:42:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

När det är dåligt väder har jag svårt att hålla mitt humör uppe. Folk har svårt för att få mig att skratta/le, jag är tråkig och vill helst bara ligga i sängen hela dagen. Ligga i sängen och lyssna på depp musik. Kanske typ fälla en tår eller två bara för att? Tänka på alla minnen, allt som har varit svårt, eller någon nära som har dött eller bara typ någon som har sagt upp kontakten eller bara saknad.. efter man torkat bort tårarna vill man lyssna på glad musik för att försöka hålla humöret uppe och försöker tvinga fram ett leende, men det går absolut inte förs nästa dag. Eller om man får ett gulligt sms från någon man gillar eller någon man absolut aldrig trodde skulle höra av sig igen. Så känner jag typ just nu, vill bara hem och lägga mig i sängen och gömma mig och lyssna på depp låtar och vara i deppmode och bara trycka på ''av'' knappen och stänga av allting. Tills det blir fint väder. Ser ni vad vädret kan förstöra? Fuck detta väder. förstår ni?

aja allt för mig just nu, ciao.


hej alla!

  2012-04-20 / 12:06:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag vaknade jag i tid, hann fixa mig fast var tvungen att springa till bussen, men jag hann heheh :)
Idag ska jag möta upp mamma efter skolan och så, sen ska jag möta Amanda och vad vi gör vet jag inte än, kanske ska fira kräftan men är inte säker än.
I helgen blir det att bara ta det lugnt och plugga säkert, sen på måndag som jag längtar efter så mycket är det match hihihi, men uppdaterar mer i helgen har inte tid nu.
Ska ha data teknik nu, ha en awesome fredag och take a chill pill.
pussisar


54 dagar kvar till sommarlov, woopwoop!


Godmorgon :) !

  2012-04-19 / 07:32:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sitter nu på balkongen med morgon ciggen, somnade runt halv tio igår (wow) och ska snart rulla mot skolan. Idag efter lunch ska klasserna (1:an) till kista mässan helt ok sådär. Efter det blir det hemåt och plugga till nationella. Tänkte bara uppdatera lite snabbt, och nu ska jag fixa det sista innan jag drar. Cyah!


Okej killar..

  2012-04-18 / 19:26:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

För att få en tjej som mig att bli intresserad, ska ni verkligen inte vara ÖVERDRIVET snälla och inte vara FÖR på, ni ska vara lite SMÅTT hemlighetsfulla och inte vara tjejens BITCH exempel vara hennes HUND. Tjejer som tillexempel mig gillar inte killar som "HUNDAR" vi gillar lite mer när vi får KÄMPA för det vi vill ha. Inte för MYCKET men LAGOM. Vi gillar INTE killar som går för FORT FRAM. Och nej utseende är inte ALLT men det är mycket. Som sagt, utsidan ger insidan en chans, enligt mig. En kille ska ha humor, charm och ögonen. Eller alltså jag kan inte sitta och säga hur jag vill att en kille ska vara eller se ut, men nu går jag efter min "dröm kille" TYP. Och ja jag tror på KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET. Jag tror mer på det än inte vid första ögonkastet.
Detta inlägg går ut för några tjejer som ville att jag skulle göra ett inlägg om detta och även 2 killar och även för att vissa ska lämna mig ifred.

Så nu hoppas jag att ni fått det inlägget ni ville, och kärlek till er! Puss alla bloggläsare!


Mot orten!

  2012-04-18 / 13:53:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ja alltså är jag på väg hem.. Efter en jobbig dag och en stukad stor tå. Har otroligt ont, fattar inte hur jag lyckas? Aja, det var helt okej annars på självskyddet blev lite små lång tråkigt till och från. Men har lärt mig mycket nytt och det är tummen upp! När jag kommer hem ska jag ta en powernap i soffan en stund, är mer än helt död. I morgon ska vi till kista mässan med klasserna i 1:an så om ni ska förbi så hojta till! ;) Aja nu är tuben snart här.. Puss alla


Knas bro..

  2012-04-18 / 06:49:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vaknade upp efter 5 timmars sömn på 2 dygn, går ut och tar min morgon cigg och en kopp kaffe.. När jag skulle resa mig upp slocknade allt, var helt svimfärdig. Jag skyndar mig till köket och ska ta vatten så får jag panik. jag hostade, rapade och spydde samtidigt. Sprang till toan och hann inte fälla upp locket så var tvungen att torka spyor när jag var redan försenad, var tvungen att duscha också. Så trodde jag aldrig skulle hinna med min tunnelbana, men jag hann!! Hehe.. Jag är grym! Så nu är jag på väg till kista för att ha självskydd. Mamma ville att jag skulle stanna hemma, men jag vill inte missa detta, missade brand utbildningen för någon vecka sen, vill inte missa alla utbildningar och Övningar så jag åker ändå. Men därimot vet jag inte om jag orkar vara kvar hela dagen. Så drar nog efter lunch. Eller det beror på.. Men nu ska kg vara social mot musiken! Puss


Hammarby, den ända sanna kärleken. Passion oavsett division! ♥

  2012-04-17 / 20:09:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD, ge mig måndag nu!?
Idag har skoldagen varit mer än helt okej, den har varit riktigt grym faktiskt!
I morgon ska vi ha självskydd kl åtta -.- så ska vara i kista halv åtta.. så ska sova riktigt tidigt ikväll.
Väntar på att desperate house wifes ska börja, sen är de sovtime!
Skriver mer i morgon, puss!

Jag är så jävla glad!

  2012-04-16 / 22:39:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

.. Nej, det är jag inte. JAG ÄR SÅ OTROLIGT UNDERBART JÄVLA GLAD! Djurgården förlora sin hemma match idag mot Malmö, vi vann vår borta match mot Umeå! Så jävla glad! Hihi!
Just nu kollar jag big brother och ska snart gå och lägga mig, är jätte trött. Ska upp tidigt i morgon också BLÄ!
Åh, Marcelo och Annika ska förlova sig! Så jävla glad för deras skull, så söta!!!!
Aja ska kolla klart sen sova, puss på er!


20 minuter kvar till avspark!

  2012-04-16 / 19:02:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
FORZA BAJEN!
efter skolan drog jag iallafall hem, mötte mamma och höll henne sällskap innan hon skulle vidare till vårdcentralen.
Hann knappt komma hem innan bästis kom till mig, vi ska kolla på matchen tillsammans hihi! company woopwoop!
efter matchen vet jag inte vad som händer men de blir nog att sova, är skit trött.. Börjar tidigt i morgon också..
Aja ska kolla på försnacket och sedan matchen, woopwoop HEJDÅ ♥
image description

Skooooooooolaaaaaaaa

  2012-04-16 / 10:33:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vaknade en halvtimme innan mitt alarm idag, fattar inte varför men aa. Hann inte somna om innan mitt alarm gick igång. Eh.. sen gjorde jag mina morgon rutiner och åkte till skolan. Här är det helt okej, men föredrar att vara hemma haha. Nu sitter Yasin och läser godnatt saga för mig, vi har datakunskap haha nej men vi ska ta sönder en dator och laga den sen igen hehehe.. Iallafall idag blir det att spendera min kväll framför tv4 sport, Forza Bajen!
Men nu måste jag lyssna på skitet.. puss

Sjukt...

  2012-04-15 / 19:54:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har städat nästan hela lägenheten och jag känner mig så otroligt grym! Hihi. Är helt slut, väntar på mami så ska vi gå och handla middag, och gå på promenad innan big brother. Sen blir det att slagga och upp tidigt i morgon, har saknat skolan lite faktiskt eller inte skolan, personerna, klassen, eller tidiga morgonar men lärarna. Haha låter fel och sjukt, men jag gör det faktiskt! Dom har hjälp mig så otroligt mycket, de är guldvärda! Ska bli kul och trycka upp mina uppsatser jag har gjort under lovet i deras face, pga de trodde aldrig jag skulle göra det! Hehehe.
Aja nog om ingenting och nu ska jag fortsätta relaxa, ciao!


Godmorgon!

  2012-04-15 / 14:17:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

...eller god eftermiddag? Haha! Igår va jag hemma ganska sent.. Va hemma hos Viktor och va med massa trevligt folk, hade as kul! Det kände jag verkligen att jag behövde :). Idag ska jag bara vara hemma och vänta tills min mamma kommer hem, har saknat henne även hon bara varit borta i 2 dygn.. Har massor att prata om.. Juste tog sönder min älskling igår, tappa den för första gången och såklart blir det fetaste sprickan... FML! Aja ska fixa lite hemma innan mamma kommer hem, pusspuss


Godmorgon!!

  2012-04-14 / 12:22:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Eller kan man säga god? Fullt med snö överallt, och har världens mensverk.. Igår vart det en lyckad myskväll med Bästavän, vi kollade film åh världens bästa film typ! Iallafall, ligger nu och kollar på "Linas dagbok" på femman, haha värsta komedi filmen! Jag älskar den! Idag kanske jag ska med Amanda och fira hennes låtsas mamma som fyller 40, lite små kul! Men haha nu ska jag kolla klart filmen, puss!


MENSVERK

  2012-04-13 / 19:24:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
... OCH JAG ÄR TRÖTT OCH SEG OCH VILL TYP DÖ.
Ja. Precis. Bara så ni vet.. Liksom.. aa.. hejdå

vet inte riktigt vad jag ska säga..

  2012-04-13 / 13:08:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Men vad va det jag sa? --> Ingen våldtäckt förlåt till dig och dina nära och kära.. men jag hade rätt. Eller rätt och rätt, jag menar alla Bajare är en fet jävla familj och tror inte någon skulle göra så mot sina bröder och systrar. Eller man ska ju aldrig säga aldrig, man vet ju aldrig. Det kan hända vem som helst av vem som helst och var och när som helst. Men för er äckel djurgårdare som inte har något liv som bombade facebook för att ''få Bajen dåligt ryckte'' ni lyckades inte denna gång. Irriterande apor.
Aja nog med hat, jag vaknade upp av att mamma väcker mig tjugo i nio på grund av att hon inte ville skriva gullig lapp som alltid, så hon tog det facetoface. Idag skulle jag egentligen hem till pappa, men har mycket plugg och så, så ska va kvar hos mamma och plugga. Hela morgonen har jag pluggat, så duktig som jag är. under dessa tre dagar har jag hunnit göra klart 4 uppsatser, im cool so im going school ;) haha! Har skit ont i mitt revben vet inte alls vad jag har gjort, i want to die.
Denna helg kommer bli ganska lugn:
•Plugga
•Städa klart lägenheten och överaska mamma (a)
•Film maraton/myskväll
•''Spa dag'' för mig själv
•ladda upp ordentligt för skolan
•sova ut
Nu ska jag fortsätta kolla runt lite på datorn innan jag hoppar in i duschen. 
heido
image description

God Morgon Sötisar!

  2012-04-12 / 11:35:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Inatt har jag sovit 10 timmar, rekord? Haha.. Men jag sover alltid typ 4-6 timmar varje natt så blev ganska glad när jag vaknade och hade sovit ganska länge (a).
Igår kom Amanda till mig vid halv åtta, hade lite ''onsdagsmys'' sen drog hon efter tolv någongång? Och mamma hade gått och lagt sig så jag blev foreveralone så jag gick och la mig.
Har precis druckit kaffe och tagit min morgon cigg och nu ska jag plugga en stund.. Igår pluggade jag i hela 3 timmar, jag är så jävla grym! Nej men jag ligger ganska mycket efter så jag ska faktiskt skärpa mig och pluggapluggaplugga och göra min lilla mami stolt!
Från och med igår har jag inte ätit eller druckit något med socker i, och ska fortsätta med det och har börjat göra sit ups varje morgon och varje kväll och efter pluggandet ska jag ut och springa ett tag, haha vet inte hur länge jag lyckas med det pga min kondition men försöka kan man alltid göra.. (a) haha!
Men nu ska jag plugga, ha en awesome dag folket! kisses!
I ♥ you soulmate, i miss you more than ever..

förlåt för min dåliga uppdatering!

  2012-04-11 / 12:56:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Imåndags kröka vi som fan och drog till medis och hängde där med våra homies, för att sen tåga mot söderstation.
Hammarby vann med 1-0 mot Halmstad, skit glad brud! Tack Viktor, Danni, Adina med fler för en awesome dag!♥
Efteråt drog vi till skanstull och mötte upp lite folk, riktigt kul i spöregnet haha! Iallafall sen drog vi hem till papi.
Tisdags-igår så va jag hemma hela dagen, tvättade kläder och bara tog det lugnt, riktigt skönt!
Idag vaknade jag tjugo över åtta?! yes.. de va ingen idé att somna om, så jag gick upp och höll mamma sällskap innan hon drog till jobbet, när hon drog så börja jag plugga, har pluggat nu i tre timmar. Fått lite gjort, riktigt skönt! Nu ska jag börja fixa mig för att dra till söder, träffa en gullig liten kräfta. 
Så nu måste jag börja fixa mig, ciao alla söta bloggläsare! ♥

NYKLIPPT..

  2012-04-08 / 15:15:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

yeah buddy!
Var tvungen, och se hur kort det blev.. Men ja! Var tvungen :) 
Idag har jag inte gjort så mycket alls, grannen kom ner och klippte mig och så, och är nu klar.
Sen när Amanda är klar blir det utgång!
Vad vi gör har jag ingen aning om alls, men något blir det haha som alltid! 
Nej men jag hatar att planera långt i förväg, jag är mer spontan av mig och trivs med det!
I morgon smäller det... Hemma premiären vi alla längtat efter! Forza!

Aja, ha en superduper söndag i det fina vädret! puss


Mysig lördagskväll..

  2012-04-07 / 22:05:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Planerna som jag skulle göra har kracshat (stavning?) pga en viss person. Men skitsamma livet är för kort för att slösa onödig energi ;) Så istället har jag mysig hemma kväll istället! Ska sätta på film och lägga mig i sängen och bara ta de lugnt och mysa med Fanny (min hund). Men hoppas ni alla andra har en FET lördag! pusshej.

är det bara jag?

  2012-04-07 / 17:30:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
.. som tycker att de flesta ''högtider'' är överskattat & fira? Som tex påsken? Jag tycker iallafall att det är överskattat iallafall. Eller nyår och midsommar, de tål jag. Men resten? Så dö tråkigt, överskattat och allmänt blä.
Igår mötte jag upp Amanda, senare träffa vi lite folk här och där, sen kom jag vem vid halv tre? kvart i tre? kul kväll va det iallafall! Idag vet jag inte än vad jag gör, idag annars har jag bara varit hemma, är så sjukt jävla seg!
Men vi får se vad som händer sen. Just nu ligger jag och kollar på Bajen filmer och funderade snart på att ta en powernap haha.. Aja vi hörs! heido.

TVÅ DAGAR KVAR!

  2012-04-07 / 17:23:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Endast två dagar kvar, så otroligt jävla taggad!
HAMMARBY ♥

Kan knappt vänta längre...

  2012-04-06 / 09:21:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


4 DAGAR TILL PREMIÄREN!

  2012-04-05 / 18:31:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Och dit ska JAG. Fick biljett idag! så jävla lycklig!
Annars förutom fixa biljett idag så har jag varit på zinken i 2 timmar typ, sen kom amanda hem till mig en stund och sen drog jag till högdalen och hjälpte pappa. Nu är jag hemma och väntar på mamma och min mat..
Ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer.. Vi får se!
allt för mig just nu, cyah!

Har du varit med om något pinsamt? Ta't lugnt, ta en toy!

  2012-04-04 / 20:26:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Önskar att det hjälpte, men testade och det funkar tyvärr inte!..
Nu är det lov! YIPPI! fast för mig innebär det hemma skola..
Blev klar med en uppsats efter 3 timmars arbete, heja mig!
I morgon ska jag sova uuuut, sen upp och plugga.. 
Sen bara ta de lugnt hela dagen, om de är fint väder kanske jag drar ut och springer.
Men nu ska jag och mamma äta kebab spett med ris och zatziki, eller stavas de så? haha!
aja, puss

Minus grader och snö?!

  2012-04-02 / 06:30:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag va verkligen inställd på att de va vår, men som sagt sverige har börjar med fyra års tider på en och Samma dag.. Iallafall hade skit svårt att somna inatt, men vakna till mitt alarm gjorde jag iallafall, SCORE! Nu sitter jag på balkongen och fryser sönder.. Ska hoppa in i duschen för att sen dra mot skolan.. Have à nice day


Viktor Billberg.

  2012-04-01 / 18:58:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Du är världens bästa killkompis!
Du finns alltid när man behöver dig, du ställer alltid upp när jag behöver något eller din hjälp.
De du har gjort för mig tror jag att någon annan aldrig gjort, du är verkligen en sann vän.
Dig kan jag lita på upp till 110 % om inte mer? Dig kan jag komma om jag behöver gråta ut.
Och det känns så skönt att ha en riktig kill kompis som man kan prata om allt med och få råd och så men ändå bara veta att vi BARA är riktigt bra vänner. Det är inte alls många som kan ha det så. Och jag är riktigt jävla glad över att ha dig som vän. Du gör mig alltid glad när jag är ledsen eller arg, när jag behöver prata ut finns du alltid där.
Jag kommer alltid finnas för dig i vått och torrt, varm eller kallt, natt som dag.
Du är min absolut bästa vän ♥ Och tack för allt bästis!
image description

hejsan

  2012-04-01 / 13:50:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
.. vaknade för en timme sen kanske och kollar på när amanda fixar sina naglar just nu..
igår drog vi och bowlade och efter det drog vi runt lite innan vi drog till stureby en stund och sen tog vi långpromenad hem. Sjukt lugnt och helt okej dag sådär.
Idag ska vi till farsta för att sedan handla något (?) sen blir de att dra hem.
Är helt död, skulle kunna sova i flera timmar till alltså..
aja bilder på mina naglar kommer senare, ciao!